Палетни стелажи

Палетни стелажи

Начало 9 Продукция 9 Палетни стелажи

Стелажите са гъвкава система за съхранение, която отговаря на най-високите изисквания на нашата бързо движеща се ера за индустриално и търговско складиране. Тези палетни стелажи имат универсално приложение, тъй като могат да се използват за съхранение на всякакви товари не само на стандартни евро палети, но и в контейнери с различни модификации и размери, както и върху метални, мрежести и шперплатови настилки. Палетните стелажи са идеални за съхранение и търсене на комбинирани предмети. Стелажите за палети осигуряват 100% директен и непосредствен достъп до всеки палет с товар, без да нарушават системите за съхранение. Височината и ширината на пътеките, в зависимост от възможностите на товарача, могат лесно и бързо да се променят. Стелажите отговарят на всички изисквания както за малки складове, така и на големи дистрибуторски центрове. Предназначени за съхранение на стоки на палети с тегло до 2 тона.

Избор на палетни стелажи

Този тип стелажи е най-добрият вариант, когато складът Ви трябва да бъде оборудван много бързо. Цялото сглобяване не изисква много усилия и при необходимост стелажите могат да бъдат разглобени. Височината на рафтовете може да се променя много бързо, поради системата за закрепване. С подходящото оборудване, може да извършите оптимално съхранение на палети и контейнери с различни видове и размери. Можете сами да изчислите разходите за стелажи или за по-точно изчисление да използвате услугите на нашите специалисти по телефона след което нашите специалисти ще се свържат с Вас, възможно най-скоро.

Нашата компания е една от водещите фирми на пазара за внос, проектиране и монтаж на стелажи. Палетните стелажи за съхранение на товари за палети, съчетават най-новите технологии и индустриален дизайн. Характеристиките на складовите стелажи са уникални и удобни. Всички конструктивни елементи на металните стелажи са проектирани и изчислени съгласно европейските стандарти и отговарят на най-модерните изисквания за управление на складове. Широката гама от вградени компоненти за палетни стелажи, осигуряват безопасно и ефективно съхранение на стоки с всякакви размери и тегло. Използването на специална стомана, висококачествени прахови покрития и внимателно подбраните компоненти, различават нашите палетни стелажи от всички други фирми, които предлагат палетни стелажи на пазара.

Стелажи за палети

Палетни стелажи – това е вид стелажна система, която е предназначена за съхранение на различни видове продукти с такива стандарти като 800 × 1200 и 1000 × 1200 милиметра. С помощта на своите конструктивни характеристики, като лесен монтаж и експлоатация, широк набор от елементи и възможност за създаване на индивидуална конфигурация според изискванията на клиента. Стелажната палетна система е приложима във всички области на индустрията, като складове за логистика, складове за търговия и много други. Палетните стелажи са универсално приложение, тъй като те се използват за съхранение на всякакви товари не само за стандартни евро палети, но и в контейнери с различни модификации и размери. Както и върху метални, мрежести и шперплатови настилки.

Поради тази причина, можете рационално да използвате максималното пространство на вашите помещения. Това приложение Ви дава възможност за съхранение на палети за няколко нива, за разлика от едно етажното съхранение на товари. Най-поразителното предимство на стелажа е използването на сложен геометричен валцуван профил в структурата на неговата рамка. Което от своя страна дава възможност да се осигурят големи допустими натоварвания при използване на материал с по-малка дебелина. Дългия експлоатационен живот на стелажните системи се постига не само поради специалния профил на стелажите, но и поради галваничното или прахово покритие на всички елементи на стелажа.