Ремонт мотокари – ние сме тук за вас, защото ремонтната услугата е нашата специална сила! Възползвайте се от многобройните ни опции за мотокари.
От ремонт и поддръжка до тестове, рециклиране, обслужване на батерии и гуми, консултации, програми за обучение, резервни части и аксесоари.

Решението на Вашия проблем е наша задача! 10 обслужващи техници са на път за вас; всяка мобилна група е с напълно оборудван сервизен автомобил, включително диагностичен лаптоп. АБ Сервиз не измерва реакционното време на обслужване на клиенти в седмици, а в дни, дори часове и то в цяла България.

При по-сериозен проблем с товароподемната техника, той ще се реши бързо и професионално в нашия сервиз за мотокари в София или Пловдив. В този случай, ако е необходимо, ние с радост ще се погрижим за транспортирането на вашата машина.

Ако ремонтът на машината ще отнеме повече време, вие ще получите подходящ кар под наем с договорена ставка – бързо и лесно. По този начин, разваления мотокар няма да бъде причина за спънки в дейността ви.

Ремонт от АБ Сервиз – успешно партньорство и първокачествени услуги. Най-важните от които:

 • отлична организация на целия екип,
 • високо подготвени сервизни техници,
 • технически оборудван цех и инструменти,
 • мобилни патрулни коли,
 • идентификатор на резервни части

Стъпка по стъпка – ремонт мотокари

 1. Заявка за ремонт мотокари – ТУК може да изтеглите бланката ни Заявка. След като я попълните, я изпратете на електронната поща. Нашият отдел за обслужване на клиенти ще я обработи и ще се свърже с вас в рамките на деня. Ако срещнете трудност, моля, не се колебайте да ни потърсите.
 2. Дефектаж – техник ще провери и оцени състоянието на машината.
 3. Ще получите протокол за извършена услуга и фиксирана ценова оферта за ремонта.
 4. Потвърждение на офертата – чрез имейл или телефонно обаждане
 5. След ремонта се извършва цялостна проверка с оперативни и функционални тестове.
 6. Връщане на напълно работеща машина с гаранция.

В лицето на АБ Сервиз винаги ще намерите подходящия партньор за вашия логистичен парк – дали газ, дизел, или електрически, рийчтрак, стакер, или електрическа количка, независимо дали машините са нови или употребявани, ние можем да ремонтираме всички видове кари и складова техника, всички марки и от всички производители.

ремонт мотокари

Ето защо, благодарение на многогодишния опит предлагаме най-доброто ремонтно обслужване за вашия мотокар – икономическо изгодно, бързо и надеждно.