fbpx

Мотокари

Процесът за внос и обновяване на мотокари гарантира, че всички мотокари са в перфектно техническо и оптично състояние, като същевременно отговарят на най-високите стандарти за безопасност и устойчивост. Рециклираните мотокари на нашата компания имат най -доброто качество на пазара. Процесът на обновяване гарантира, че всички машини са в перфектно техническо и оптично състояние, като същевременно отговарят на най-високите стандарти за безопасност и устойчивост. Ние не се опитваме просто да докажем всичко това със сертификат. Качеството и дългият експлоатационен живот на нашите мотокари са убедителни на практика. Всички рециклирани машини имат 12-месечна гаранция, подобно на новите мотокари. Това е доказателство, че машините които внасяме са толкова качествени и надеждни, колкото новите машини. Всяка от нашите рециклирани машини е преминал през стандарта за качество в нашия специализиран център за употребявани машини преди да се продаде на клиента.

Рециклирани мотокари

Обновяването на нашите рециклирани мотокари намалява емисиите на CO2 с 80% в сравнение с производството на нов продукт. Вместо да инсталираме нови части, ние рециклираме частите по начин, спестяващ ресурси. Освен това с отработеното гориво и машини се работи професионално и по екологичен начин. Нашата компания обещава: 12 месеца гаранция за машината, 12 месеца гаранция за батерията, 12 месеца без поддръжка. Нова проверка за сигурност. 10 дни право на връщане. Възможност за тестване. Гаранцията може да бъде удължена до 18 месеца. По избор с пълно обслужване. Гаранция за мобилност в случай на пълен договор за услуги. Атрактивни възможности за финансиране. Офсет на употребявани мотокари. Изберете от над 600 употребявани мотокара. Икономиката и производителността не могат да се изключват взаимно. Вижте сами и намерете желания мотокар от повече от 600 налични незабавно в нашия сайт и над 60 000 налични машини по целия свят, които ние ремонтираме за вас.

Подемно-транспортна техника

Нашата търсачка за употребявани машини ви позволява бързо и лесно да намерите това, което търсите: мотокари, газокари, електрокари, подемно-транспортна техника или електрическа палетна количка. Изберете по година на производство, височина на повдигане и оборудване. Ако не намерите това, което търсите, просто се свържете с нас. Ние ще намерим подходящите машини за Вас. Ние предлагаме както мотокари и подемна техника така и стелажи за складови помещения. Всички наши продукти може да разгледате в сайта за стелажи. Индивидуална концепция и икономичност: възползвайте се от нашия богат опит във финансирането на мотокари. Купуването на мотокари от нас има икономически, технически и екологични ползи. Нашата компания предлага широка гама от предимства на производителността, от които можете да се възползвате. При нас всеки може да намери правилното решение за него. Изберете от близо 600 употребявани машини в повече от 600 дизайна!

Финансиране за употребявана подемна техника

Ние предлагаме както рециклирани мотокари, така и газокари, електрокари, електрически палетни колички, стакери, рийчтрак и подемна техника на лизинг с ниски такси. Ние съставяме за вас напълно личен пакет от финансови услуги. Ако искате по-гъвкаво решение, ще се радваме да ви информираме за банковите и практически ползи от договора за продажба на мотокари на лизинг. Ние ще намерим правилното решение за закупуване на рециклирани машини за Вашата компания. Концепция за обновяване. Ремонтът на мотокари е еднакъв и се състои от същите няколко стъпки за всички модели. Всички процеси подлежат на строг контрол на качеството. В резултат на това нищо не избягва вниманието ни, така че ние осигуряваме най-високо ниво на сигурност и надеждност, включително и подробности. Можете да спечелите само с минимално след продажбено обслужване и по-висока стойност на обратно изкупуване. Накратко: нашата компания е ненадмината по цена, качество и производителност.

За избор на най-подходящата складова техника. Попълнете полетата за избор по долу и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия мотокари за Вас.Избор на мотокар

Ако не сте сигурни в долната част на страница има пояснение за всяко поле.

  Мотокар (задължително)
  НовРециклиран
  Тип (задължително)
  ГазокарДизелЕлектрокар
  Товар в кг. (задължително)
  Височина на повдигане в м. (задължително)
  Строителна височина в м.
  Натоварване часа на ден (задължително)
  Свободен ход
  ДаНе
  Изравнител/Позиционер
  ДаНе
  Бюджет
  Име/Фирма (задължително)
  Email (задължително)
  Телефон (задължително)

  Пояснения за избор на складова техника

  За избор на правилната машина за вашия бизнес е много важно да изясним параметрите и. Ето и пояснения относно въпросите на които трябва да си отговорим:

  Кари

  • Нов – новата машина е свързана с по-голяма първоначална инвестиция и има голяма загуба на стойност / ако решим да я продадем след година например ще загубим сериозни средства/. Подходящ избор при много голямо натоварване на работния процес.
  • Рециклиран – бюджетния вариант за по-малко натоварване и по-малка първоначална инвестиция.

  Нов или рециклиран

  Тип

  • Газокар – работи на бензин/газ LPG, подходящ е за работа както на открито така и на закрито, заради малките вредни емисии, много добри експлоатационни разходи. При много големи машини се използва рядко.
  • Дизел – за работа на открито, използва се най-много при тежки машини
  • Електрокар – машините на бъдещето, без вредни емисии, икономични в дългосрочен план. Важно условие е подът да е равен за да няма сътресения при работа

  Типове машини

  Товар в кг.

  Вземат се в предвид най-тежките товари които ще се обработват в килограми.

  Товароподемност

  Височина на повдигане в м.

  Най-голямата височина на която ще е необходимо да повдига машината, например горното ниво на стилажната система която се използва или планира.

  Височина на повдигане

  Строителна височина в м.

  Височината на самата машина – има се в предвид за преминаване под врати на склада, тръби, отдушници или ниски части от тавана.

  Строителна височина

  Натоварване – часа на ден

  Средното прогнозно натоварване на работен ден, важно за избора на подходяща техника.

  Часове работа

  Свободен ход

  Височината на повдигане на товара преди мачтата да започне да се разгъва нагоре. Важно когато се пренася или обработва товар в помещения с ограничение на височината, например работа в контейнер.

  Свободен ход

  Изравнител / Позиционер

  Дали вилиците да са статични или да има възможност за тяхното изместване от оператора с хидравликата.

  Позиционер

  Бюджет

  Приблизителния бюджет, който сте предвидили за машина.

  Бюджет

  Име/Фирма

  Име на фирмата, организацията или вашето име, ако сте съгласни вашите лични данни да се обработват

  Email

  Мейл адрес за да ви изпратим оферта.

  Телефон

  Телефонен номер на лицето вземащо решения относно избора на машина.

  За всякакви въпроси нашите експерти са на ваше разположение по всяко време.

  ЛиндеТойотаКраун