Мотокари

Процесът за внос и обновяване на мотокари гарантира, че всички мотокари са в перфектно техническо и оптично състояние, като същевременно отговарят на най-високите стандарти за безопасност и устойчивост. Рециклираните мотокари на нашата компания имат най -доброто качество на пазара. Процесът на обновяване гарантира, че всички машини са в перфектно техническо и оптично състояние, като същевременно отговарят на най-високите стандарти за безопасност и устойчивост. Ние не се опитваме просто да докажем всичко това със сертификат. Качеството и дългият експлоатационен живот на нашите мотокари са убедителни на практика. Всички рециклирани машини имат 12-месечна гаранция, подобно на новите мотокари. Това е доказателство, че машините които внасяме са толкова качествени и надеждни, колкото новите машини. Всяка от нашите рециклирани машини е преминал през стандарта за качество в нашия специализиран център за употребявани машини преди да се продаде на клиента.

Рециклирани мотокари

Обновяването на нашите рециклирани мотокари намалява емисиите на CO2 с 80% в сравнение с производството на нов продукт. Вместо да инсталираме нови части, ние рециклираме частите по начин, спестяващ ресурси. Освен това с отработеното гориво и машини се работи професионално и по екологичен начин. Нашата компания обещава: 12 месеца гаранция за машината, 12 месеца гаранция за батерията, 12 месеца без поддръжка. Нова проверка за сигурност. 10 дни право на връщане. Възможност за тестване. Гаранцията може да бъде удължена до 18 месеца. По избор с пълно обслужване. Гаранция за мобилност в случай на пълен договор за услуги. Атрактивни възможности за финансиране. Офсет на употребявани мотокари. Изберете от над 600 употребявани мотокара. Икономиката и производителността не могат да се изключват взаимно. Вижте сами и намерете желания мотокар от повече от 600 налични незабавно в нашия сайт и над 60 000 налични машини по целия свят, които ние ремонтираме за вас.

Подемно-транспортна техника

Нашата търсачка за употребявани машини ви позволява бързо и лесно да намерите това, което търсите: мотокари, газокари, електрокари, подемно-транспортна техника или електрическа палетна количка. Изберете по година на производство, височина на повдигане и оборудване. Ако не намерите това, което търсите, просто се свържете с нас. Ние ще намерим подходящите машини за Вас. Ние предлагаме както мотокари и подемна техника така и стелажи за складови помещения. Всички наши продукти може да разгледате в сайта за стелажи. Индивидуална концепция и икономичност: възползвайте се от нашия богат опит във финансирането на мотокари. Купуването на мотокари от нас има икономически, технически и екологични ползи. Нашата компания предлага широка гама от предимства на производителността, от които можете да се възползвате. При нас всеки може да намери правилното решение за него. Изберете от близо 600 употребявани машини в повече от 600 дизайна!

Финансиране за употребявана подемна техника

Ние предлагаме както рециклирани мотокари, така и газокари, електрокари, електрически палетни колички, стакери, рийчтрак и подемна техника на лизинг с ниски такси. Ние съставяме за вас напълно личен пакет от финансови услуги. Ако искате по-гъвкаво решение, ще се радваме да ви информираме за банковите и практически ползи от договора за продажба на мотокари на лизинг. Ние ще намерим правилното решение за закупуване на рециклирани машини за Вашата компания. Концепция за обновяване. Ремонтът на мотокари е еднакъв и се състои от същите няколко стъпки за всички модели. Всички процеси подлежат на строг контрол на качеството. В резултат на това нищо не избягва вниманието ни, така че ние осигуряваме най-високо ниво на сигурност и надеждност, включително и подробности. Можете да спечелите само с минимално след продажбено обслужване и по-висока стойност на обратно изкупуване. Накратко: нашата компания е ненадмината по цена, качество и производителност.

За избор на най-подходящата складова техника. Попълнете полетата за избор по долу и ние ще Ви помогнем да изберете най-подходящия мотокари за Вас.Избор на мотокар

Ако не сте сигурни в долната част на страница има пояснение за всяко поле.

  Мотокар (задължително)

  НовРециклиран

  Тип (задължително)

  ГазокарДизелЕлектрокар

  Товар в кг. (задължително)

  Височина на повдигане в м. (задължително)

  Строителна височина в м.

  Натоварване часа на ден (задължително)

  Свободен ход

  ДаНе

  Изравнител/Позиционер

  ДаНе

  Бюджет

  Име/Фирма (задължително)

  Email (задължително)

  Телефон (задължително)

  Пояснения за избор на складова техника

  За избор на правилната машина за вашия бизнес е много важно да изясним параметрите и. Ето и пояснения относно въпросите на които трябва да си отговорим:

  Кари

  • Нов – новата машина е свързана с по-голяма първоначална инвестиция и има голяма загуба на стойност / ако решим да я продадем след година например ще загубим сериозни средства/. Подходящ избор при много голямо натоварване на работния процес.
  • Рециклиран – бюджетния вариант за по-малко натоварване и по-малка първоначална инвестиция.

  Нов или рециклиран

  Тип

  • Газокар – работи на бензин/газ LPG, подходящ е за работа както на открито така и на закрито, заради малките вредни емисии, много добри експлоатационни разходи. При много големи машини се използва рядко.
  • Дизел – за работа на открито, използва се най-много при тежки машини
  • Електрокар – машините на бъдещето, без вредни емисии, икономични в дългосрочен план. Важно условие е подът да е равен за да няма сътресения при работа

  Типове машини

  Товар в кг.

  Вземат се в предвид най-тежките товари които ще се обработват в килограми.

  Товароподемност

  Височина на повдигане в м.

  Най-голямата височина на която ще е необходимо да повдига машината, например горното ниво на стилажната система която се използва или планира.

  Височина на повдигане

  Строителна височина в м.

  Височината на самата машина – има се в предвид за преминаване под врати на склада, тръби, отдушници или ниски части от тавана.

  Строителна височина

  Натоварване – часа на ден

  Средното прогнозно натоварване на работен ден, важно за избора на подходяща техника.

  Часове работа

  Свободен ход

  Височината на повдигане на товара преди мачтата да започне да се разгъва нагоре. Важно когато се пренася или обработва товар в помещения с ограничение на височината, например работа в контейнер.

  Свободен ход

  Изравнител / Позиционер

  Дали вилиците да са статични или да има възможност за тяхното изместване от оператора с хидравликата.

  Позиционер

  Бюджет

  Приблизителния бюджет, който сте предвидили за машина.

  Бюджет

  Име/Фирма

  Име на фирмата, организацията или вашето име, ако сте съгласни вашите лични данни да се обработват

  Email

  Мейл адрес за да ви изпратим оферта.

  Телефон

  Телефонен номер на лицето вземащо решения относно избора на машина.

  За всякакви въпроси нашите експерти са на ваше разположение по всяко време.

  Съвети за закупуване на мотокари

  Купуването на мотокари втора ръка е бюджетно решение за фирмите да се справят с логистиката на материалите в склада. Използваното оборудване идва със съответните рискове, които потенциално биха могли да струват скъпо на фирмата в дългосрочен план.

  Нашите съвети ще ви помогнат да се ориентирате в потенциалните клопки

  Уверете се, че разглежданите мотокари втора ръка са подходящи за вашето приложение

  За неспециалисти товароподемните машини може да изглеждат еднакви. Въпреки това, те могат да варират значително от модела до модела и според начина, по който са оборудвани.

  Добре е да си отговорите на следните въпроси:

  • Колко редовно ще се използва мотокара?
  • Ще работи ли на закрито, на открито или и на двете?
  • Какви задачи ще изпълнява?
  • Колко тежки ще бъдат товарите?
  • Има ли екологични ограничения за шума или изгорелите газове?
  • Колко пространство трябва да маневрира машината?
  • Дали мачтата е достатъчно висока, за да достигне най-високите рафтове?
  • Дали мачтата е достатъчно ниска, за да се побере под най-ниските врати и тавани?
  • Не забравяйте че само правоспособни лица могат да оперират с подемно транспортна техника

  Всичко това трябва да се има предвид при избора на подходяща машина.

  Един реномиран дилър ще ви предложи да разгледате сайта му, за да сте сигурни, че техниката, които те предоставят, отговарят на вашите нужди.

  Като работодатели, безопасността на оператора на машината е ваша отговорност. Получаването на неправилно оборудване може да се окаже лошо, що се отнася до щети, злополуки и глоби.

  Направете визуална проверка

  Един от явните недостатъци е, че разчитате на изображенията и описанието на продавача.

  При визуална проверка на мотокари втора употреба трябва да потърсите ръжда, повреда или индикации за основна неизправност – като пукнатини, ремонт на заваряване или изтичане на течности.

  Отделете време за тест драйв на мотокари втора ръка

  Купуването на мотокари втора ръка е много по-сериозно от закупуването на кола втора употреба. Това е потенциално опасно и доста сложно оборудване и е предмет на стриктно законодателство. Уверете се че машината е в добро техническо състояние, а не само пребоядисана.

  Направете тестово изпитване. Уверете се, че всички функции на машината работят както трябва.

  Извършете тестовете си върху чист под. След това проверете за капчици, които показват потенциално скъпи течове от хидравликата или трансмисията. Проверете цвета на изгорелите газове

  Проверете гаранцията

  Добра гаранция е от решаващо значение при закупуване на оборудване втора употреба. Важно е да знаете колко дълго трае вашият гаранционен срок, какво покрива и какво се изключва.

  Уверете се, че разглежданите мотокари втора ръка не са натоварени с мита и такси за внос

  Вземете в предвид евентуални бъдещи ремонти, сервиз и резервни части.

  Уверете се, че машината, която искате да купите, има оригинален CE знак. Освен това уверете се, че табелката, сертификата CE и всички етикети и предупреждения са налични.

  Поискайте да видите сертификата за цялостен преглед

  Сертификата за цялостна проверка гарантира, че мотокари втора ръка отговарят на разпоредбите и са технически изправни. Въпреки това направете и своя проверка.

  Ако имате съмнения относно техническото състояние на машината, поискайте да направите независим преглед преди да купите.

  Ако купувате електрокар уверете се, че в батерията е останал живот

  Батериите са скъпи. В действителност, батерията може да бъде на стойност повече от 40% от общата стойност на машината.

  Проверете отчета на часовника

  Докато живота на един автомобил се оценява чрез пробег, складовата техника се оценяват с изработено време.

  Експертите изчисляват, че един час използване на подемно транспортна техника е еквивалент на шофиране на кола 50 километра.

  Както при автомобилие , мото часовниците могат да бъдат превъртени от съмнителни търговци. За това е добре да сверите часовете с историята на обслужване.

  Мачтата отговаря ли на вашия бизнес?

  Критично е дали мачтата на машината е подходяща за работното приложение. Разбира се, важно е новата машина да достигнат необходимите височини, но също толкова важно (но често пренебрегвано) е дали ще се побере под вратите и най-ниските тавани в зоната на работа. При работи с нисък таван ще трябва да вземете под внимание типа на мачтата и колко свободен ход осигурява – разстоянието, което виличните рогове могат да повдигнат, преди да се разгъне следващата част на мачтата.

  Също така, мачтата трябва да бъде проверена за сериозно износване. Отлагането на остатъци е признак, че се получава неправилно износване, докато смазването – което обикновено не се изисква от здравата мачта – може да бъде знак, че собственикът компенсира проблема.

  Уверете се, че гледате мачтата в експлоатация и се уверете, че всичко се вдига плавно.

  Проверете табелката с технически данни

  Табелката е важна характеристика на всички мотокари втора ръка – тя показва колко вашата машина може безопасно да се повдигне.

  При закупуване на мотокар втора ръка, трябва да се уверите, че данните са монтирани и правилни. Уверете се, че номиналният капацитет е малко по-висок от максималния товар, който очаквате да носи.

  Консултирайте се с наш специалист по всички тези въпроси.

  ЛиндеТойотаКраун