Средно тежка стелажна сиситема

Начало 9 Продукция 9 Средно тежка стелажна система

Стелажите със средно натоварване са необходими за съхранение на рафтове на стоки със средно тегло. Натоварванията на стелажите със средно натоварване могат да варират от 200 до 600 килограма. Стелажите със средно натоварване са лесни за сглобяване и разглобяване, практични и издръжливи. Натоварване на секция от средно натоварено багажно отделение може да бъде до 4500 килограма. Стелажите със среден товар са метални складови стелажи за съхранение на рафтове. Товарът на рафта на стелажа със средно тегло може да бъде до 600 килограма. Стелажите със средно натоварване са предназначени за съхранение на рафтове на продукти, както и за съхранение на закачалки, съхранение на дълги товари. Резервни части, гуми и колела, съхранение на строителни материали, храни, текстилни продукти и продукти на барабани и ролки.

Действие на стелажи със средно натоварване

– Помагат за съхранение в мобилни бази данни
– Действат като един от елементите на мецаниновите стелажи
– Позволяват съхранение и обработка на стоки с максимален обхват
– Стелажите със средно натоварване осигуряват архивно и офис съхранение
– Обслужване на складови площи с ограничен достъп са включени като елемент в гравитационни стелажи

Основните конструктивни елементи на стелаж със средна натовареност са рамки и греди. Свързването на рамки и греди на средно тежка метална стелажна система се извършва върху куки без използване на болтове. Тези метални рафтови стелажи се сглобяват без използване на инструменти. Гредите се прикрепят към рамките със специални скоби. Специалните между редови скоби увеличават носещата способност на гредите. Стелажите със средно натоварване са оборудвани със специални елементи, които са фиксирани към пода с анкерни болтове. Стелажите със средно натоварване могат да бъдат сглобени в един или два реда и могат да бъдат удължени до 6 метра височина с помощта на специални съединителни елементи. Метални стелажи от този тип могат да се използват като основа за мецанинови стелажи за леки рафтови мецанини с височина до 6 метра.Сервизното обслужване на метални складови стелажи включва: монтаж на складови стелажи, ремонт на стелажно оборудване, тестване на стелажи и пълен технически преглед. Новите стелажи за палети, както и стелажи за офис или стелажи втора употреба, са винаги на разположение в нашия склад.

Възможност за монтаж на различни видове рафтове
– Рафтове от ПДЧ
– Изцяло метални рафтове
– Метални подови настилки
– Професионално антикорозионно покритие
– Монтаж на мецанинови конструкции на стелажи със средно натоварване

Характеристики на стелажи със средно натоварване

Стелажите със средно натоварване на модела MS Pro имат следните характеристики:

– Закрепване на гредата без болтове към стълбовете
– Метални стелажи и стелажи от ПДЧ с дебелина 16 милиметра
– Стелажите със средно натоварване се доставят в сглобено състояние
– Гредите могат да се регулират по височина на стъпки от 50 милиметра
– Дизайнът на гредата ви позволява да използвате 2 вида подови настилки
– Те имат хоризонтални греди които са фиксирани към тях с сгъваеми рафтове
– Стелажите със средно натоварване са изработени от поцинкован метален профил 55 х 30 милиметра
– Рафтовите стелажи са лесно сглобяема и разглобяема конструкция, която се състои от вертикални рамки
– Гредата е прикрепена към багажното отделение с куки и е закрепена с ключ, което предпазва гредата от случайно повдигане
– Натоварването на участък от средно голям багажник е до 3000 kg, на ниво на багажник от 200 до 600 kg, в зависимост от ширината на слоя.