fbpx

Проектиране, консултации и монтаж на стелажи

Професионално проектиране на складовото пространство

Независимо от пространството, ако вашият склад не е оптимизиран или оформен правилно, вероятно ще доведете до загуби в производителността, ще изпитате проблеми с капацитета на пространството и ще бъдете принудени да се справяте с проблеми в съхранението. Специалистите ни ще Ви препоръчат най-добрите мотокари и стелажни системи за палетни стелажи или ръчно обслужване, не само ще ви помогнат да избегнете проблеми, но ще ви съдействат за подобряване на процесите на складиране и обработката на материали, за да постигнете максимална ефективност и производителност. За да изготвим вашия проект се свържете с нас, за да ви посети наш консултант и да обсъдим заедно вашите идеи. Проектирането на складови помещения, както и изчисляването на стелажното оборудване изискват прилагането на технически стандарти, които са в сила. Техническият отдел на нашата компания се състои от старши инженери с богат опит в сектора, в допълнение към младши инженери и чертожници. Оптимизирането на решенията за съхранение и безопасността на стелажното оборудване зависи от правилното прилагане на техническите критерии. Ние от Стелажи БГ разполагаме с изчислителен софтуер и инструменти за собствена разработка, с които може да се постигне висока степен на оптимизация.

Етапи на работа по проекта
– Определяне на нуждите на клиента
– Разработване и одобряване на плана за подреждане на стелажната система
– Изчисляване на рафтовата система съгласно одобрения план за оформление с необходимото оборудване
– Пристигане на специалист към обекта за изясняване на основните параметри, като размери, разположение на отворите

Сключване на договора
– Гаранционно обслужване
– Проектиране, доставка и монтаж на стелажни системи

Вашите предимства

– Индивидуален пълен комплект
– Оптимизиране на съхранението
– Безплатно разработване на проекти
– Оптимални срокове за изпълнение на работата
– Квалифицирани съвети и съвети от нашите мениджъри
– Изпълнение на проекта от нашите специалисти до ключ
– Получаване на допълнителни отстъпки за цялата гама продукти от нашето производство, със стабилно сътрудничество

Консултации

Нашите специалисти ще Ви консултират напълно безплатно и ще Ви предложат най-доброто решение за складови стелажи, избор на най-подходящия мотокар, електрокар, газокар и складова техника, съвет за достъпност на стоките, бързина и ефективност на обслужването на склада.

Ние ще вземем предвид всички аспекти:

  • Типа на стоките
  • Типа на складовата техника и стелажната система
  • Вида индустрия, в която работите
  • Складовта техника, която се използва или е планирано да използвате в бъдеще
  • Безопасност, пожаробезопасност
  • Възможности за надстройване и развитие

Монтаж на стелажи

Ние от Стелажи БГ изпълняваме нашите проекти от началото до край. Не само осигуряваме мотокар и стелажната система, но предлагаме и професионален монтаж, за да сме сигурни че всичко ще бъде както е проектирано. Нашите монтажници са специалисти в инсталирането на складови палетни стелажи. За нас е важно всичко да бъде монтирано правилно и рафтовете монтирани от нас да служат дълго и сигурно на Вашия бизнес.Ние вярваме че монтирането на складовото оборудване заслужава не по-малко внимание от всяка друга стъпка в проекта и влагаме максимално внимание към детайла до приключване на проекта. Бързината и ефективността на работа винаги са били наш приоритет, защото знаем че всеки ден с вашето ново оборудване ще помогне за развитието на вашия бизнес. Никога не пренебрегваме безопасността и качеството, защото това е гаранция за винаги отличния резултат които ще получите от нас. Последната фаза в процеса на внедряване на индустриална палетна стелажна система е сглобяването на мястото на клиента. Завършването на инсталацията е ключова стъпка, тъй като от успешното им изпълнение зависи последващата правилна работа на оборудването за съхранение. Компанията Стелажи БГ разчита на много опитни ръководители на сглобяване, които се използват, за да отговарят на високите стандарти за качество. Сроковете за срещи са друг фактор, на който обръщаме специално внимание. Една от силните страни на Стелажи БГ е реализирането и управлението на цялостни проекти за решения за съхранение, започвайки от проектирането до доставката и сглобяването на складово оборудване.