Резервни части за мотокари от АБ Сервиз – специализирани резервни части за кари и складово оборудване на всички познати търговски марки, като Toyota, Linde, Jungheinrich, Hyster, Mitsubishi, Nissan, TCM, CROWN и всички останали. Имаме големи складови наличности, които се предлагат веднага. Стоките, с които разполагаме на склад, могат да бъдат при Вас до 24 часа. В случай, че нямаме наличност за момента, периодът на доставка се удължава до 3 работни дни.

части за мотокари

Защо резервни части за мотокари от нас?

Широка продуктова гама – включва носещи компоненти, вилици, валяци, гуми и колела, батерии, контролери, ролки маслени, горивни филтри,  висококачествени маркови аксесоари и още много други детайли за вашата машина. Можете да се възползвате и от първокласния ни сервиз за мотокари. Попитайте за нашата оферта или използвайте директната форма за контакт.
На Ваше разположение сме също и за съвет по телефона, за да намерим най-доброто решение на Вашия проблем. Резервни части за газов, дизелов или електрически кар – ние ви доставяме правилните части бързо и евтино. АБ Сервиз доставя повече от десет милиона резервни за мотокари – електрокари, дизелови и газови машини и електрически колички. Всеки ден наши служители се грижат за поръчките, запитванията за наличност и контролът на инвентара на нашия склад. Всички наличности се управляват чрез баркод система, ние разполагаме с онлайн програмата за компоненти на всички видове товароподемни машини. Като договорно партньорство за всички търговски марки, ще получите оригинални детайли от нас – от обикновени филтри до комплекти за ремонт.

Идентификация на части

Изключително важно при поръчката на резервни части за мотокари е да бъде правилно идентифициран артикула които ще се ремонтира или заменя. За това е необходимо да снимате табелата с регистрационна информация на машината и да ни я изпратите за да можем по нея да ви доставим правилния продукт. Невъзможно е по свален от машината детайл да се определи неговият номер на производство и да се набави нов, затова не губете време да го правите.