fbpx

Професионални машини за почистване

Машини за почистване EUREKA – световният лидер в индустриалната техника за почистване. С машините на Еурека едновременно измивате и подсушавате подовите настилки на търговски и административни площи, складове, производствени предприятия, магазини, болници и др.

Метачни машини PICOBELLO 101/151

Нашият Picobello 101/151 е ръчна почистваща машина, която благодарение на почистващата си повърхност от 730 мм може да достигне производителност до 2190 м3 / ч. Това прави машината ни 10 пъти по-бърза от човек със стандартна метла.

 

Ръчноводими метачни машини

Скръбър машини за почистване

Серията скръбъри на Еурека покрива целият диапазон от ръчноводими до седлови машини. Направете вашият избор според вида и мястото за почистване, квадратурата, работните коридори, вида захранване.

Ръчноводими

Ръчноводимите скръбъри на Еурека са подходящи за малки и средно големи площи. Реализира перфектно измивана на третираните подове и изключителна икономия на вода и препарати.

Седлови скръбър машини

Седловите скръбъри са незаменим помощник при третиране на средни и големи площи за винаги перфектен резултат. Новаторската технология ЕкоСистем е носител на няколко награди за икономия на вода и препарат.

 

ИКОНОМИКА + ЕКОЛОГИЯ = ПОДОБРЕНИ ИЗПЪЛНЕНИЯ

Изключителната EcoSystem® представлява уникален метод за използване на водата, чрез който производителността на нашите машини се увеличава като същевременно времето за изпразване и пълнене на резервоара е сведено до минимум. Количеството вода и почистващ препарат, използвани за почистването на подове, значително намалява и води до забележително спестяване на разходите за труд (до 80%).

Този патент на Eureka е наистина изключителен. ECOsystem® вече се гордее с многобройни награди за разнообразните и иновативни свойства (включително наградата “Veneto Sviluppo”, присъдена от университета в Падуа).

Широката гама от допълнителни функции, както и вниманието към детайлите при проектирането и внедряването на машините за почистване, позволяват да се отговори на разнообразни нужди на нашите клиенти.