fbpx

Метачни машини

Метачнa машинa PICOBELLO 101

Метачни машини PICOBELLO 101Нашият Picobello 101 е ръчна почистваща машина, която благодарение на почистващата си повърхност от 730 мм може да достигне производителност до 2190 м3 / ч. Това прави машината ни 10 пъти по-бърза от човек със стандартна метла.
Впечатлява  и с добро съотношение цена-качество-производителност и способност да почиства повърхности от всякакъв вид и размери, както вътрешни, така и външни, а и неравни повърхности.

Picobello 101 е компактен, лесен за ползване и е идеален за почистване на пътеки, градини, много фамилни къщи, спортни центрове, складове, паркинги и много други.

Метачнa машинa PICOBELLO 151

Метачни машини филтърPicobello 151 е революция в машините за метене – благодарение на своята патентована система Ecovac®, тя може да удовлетвори вашите потребности за чистота, където конвенционалните машини за почистване не могат да се справят.

Нашата иновативна ръчна почистваща машина е уникална с това, че е напълно независима от батериите, кабелите и двигателите. Това гарантира неограничена автономна употреба, което пък от своя страна е 100% екологосъобразно и освен това работи абсолютно безшумно.

Каталог

    Запитване за цена

    Име /Фирма
    Email
    Телефон