Металните стелажи са търсени в почти всички сфери на дейност. Това е функционално оборудване за складове, офиси и дома. Стелажите ефективно съхраняват различни видове стоки, продукти и документи. С тяхна помощ площта на склада, индустриалната кухня и търговския етаж се използва икономически. Най-добрата цена за стелажи от неръждаема стомана е представена в началната страница на сайта. Те имат специфични свойства, които ги правят търсени в лаборатории и лечебни заведения. Как да изберем качествена стелаж от неръждаема стомана? Неръждаемата стомана е известна с високата си химическа устойчивост, поради което запазва експлоатационните си свойства за дълго време. Тя не корозира, така че стелажите могат да се монтират в помещения с неблагоприятен климат. Ако търсите къде да закупите стелажи от неръждаема стомана, уеб сайтът Стелажи АБ Сервиз съдържа най-добрите предложения.

Предимства на стелажите от неръждаема стомана

Стационарните конструкции изпълняват разнообразни функции, улеснявайки съхранението на стоки в складове и в търговските помещения. Те са незаменими за ресторанти, където има нужда от рафтове за поставяне на съставки, прибори и готови ястия. Стелажите от неръждаема стомана от нашата компания се търсят в лаборатории и медицински институции, улеснявайки съхранението на лекарства и оборудване. Лесна за използване конструкция, обмислен универсален дизайн, лекота на сглобяване според чертежи. Лекота на транспортиране, надеждна конструкция и други. Онлайн магазинът предлага селекция от архивни стелажи за съхранение. Предлагаме модели за продажба за всякакъв бюджет, можете да ги намерите в сайта с отзиви и снимки. Въпреки разпространението в големи помещения, стелажите от неръждаема стомана от нашата компания се използват широко в мазета, гаражи, офиси и апартаменти. За разлика от повечето складови съоръжения, стелажите от неръждаема стомана са подходящи за всички видове стоки.

Видове стелажи от неръждаема стомана

Благодарение на добре обмисления дизайн, дори малък елемент може да побере много предмети. Това спомага за освобождаването на място и опростява съхранението на продукта. Ако имате нужда от съхраняване на стоки върху европалети, тези размери са оптимални за монтаж на стелажи. Металните стелажи за склад се състоят от лека конструкция с рафтове. Те могат да бъдат поставени в стая с всякаква квадратура, но се отличават със своята просторност, повишена здравина и регулируеми рафтове. Най-популярните стелажи от неръждаема стомана в България са сред лабораториите и в кухнята, където редовно влизат в контакт с течности. Евтините мебели ръждясват бързо, но оригиналните неръждаеми стелажи са устойчиви на корозия. Такива продукти са устойчиви на топлинни ефекти. Стелажите се монтират лесно във фризери, камери и складове с индивидуален микро климат. Свойствата на неръждаемата стомана се постигат чрез специален състав, който е произведен съгласно европейските стандарти.

Избор на палетни стелажи

Как да изберем стелажи от неръждаема стомана: оптимален размер, висока товароносимост, оперативни възможности, достъпен ценови диапазон. Височината на евтини стелажи от неръждаема стомана е оптимална за ръчно и механизирано съхранение. Надеждността на монтажа е отговорна за товароносимостта, поради което опорите и гредите образуват здрава конструкция. Безспорно предимство е увеличеното натоварване, което дава възможност за пълно зареждане на рафтовете, без да се счупи оборудването. Възможно ли е да съхранявате лекарства, зеленчуци, месо и полуфабрикати върху стелажи от неръждаема стомана? Разбира се, защото продуктите отговарят на санитарните норми и производствените стандарти. На уебсайта на АБ Сервиз можете спокойно да поръчате палетни стелажи от неръждаема стомана на изгодни цени с бърза доставка.