fbpx

Складови системи

Непалетни складови стелажи

непалетни складови стелажи
складови стелажи за непалетни
складови непалетни стелажи
складови конзолни стелажи

Непалетните складови стелажи са много разпространени , те са предназначени за не палетизирани товари като кашони насипни стоки , дългомерни товари и други без използване на мотокари.

Най-широко разпространени са системите за средно тежки товари ( ръчно обслужване) – системата се използва в складове, където се практикува ръчна обработка и не се използват палети. За да се спести складово пространство тази система може да се комбинира с различни видове стелажи за склад. Системата е създадена за бърз и лесен монтаж. Вариации от допълнителни принадлежности като метални рафтове, ПДЧ – плоскости с дебелина 18мм и други осигуряват многофункционално използване на тази система.

Друг популярен вид складови стелажи са мезонетните.
Мезонетната стелажна система е продукт, с който клиенти могат най-добре да използват целия обем на работното помещение, като надграждат стелажите във височина на един, два или повече етажа, предназначени са за ръчно обслужване и за складиране на различни видове стока. Позволява оптимално използване на наличното пространство. Гъвкавият дизайн помага за бърз демонтаж и монтаж на ново място или необходими разширения на съществуващата конструкция.

Не на последно място е и Конзолната стелажна система.
Конзолната стелажна система е предназначена за складиране на дългомерни материали и такива с нестандартен обем, тегло и форма. Характерното за нея е, че няма стандартни размери, а се изработва по задание и според нуждите на клиента. Системата е удобна за складиране на тръби, профили, шини и други изделия с голяма дължина и различни по обем и тегло.