fbpx

Ръчноводими машини за почистване

 

Е36 – максимална ефективност в минимален размер

Машини за почистване Е36Оптимизация на размер и ефективност: E36 прави възможно почистването на малки повърхности, които преди това не са били почистени!

E36 е малка, много компактна ръчна машина за почистване, идеална за професионално почистване на малки и средни повърхности от 200 м² до 1500 м². Със своята работна ширина 360 mm, резервоари с капацитет от 14 и 16 литра, работна скорост до 3,5 км / ч,  E36 постига производителност до 1250 квадратни метра / час.

Моделът се предлага в две версии:

 • С батерия (запечатана 12V батерия) с гарантирано работно време от 1 час и 40 минути;
 • С кабел и следователно –  неограничено работно време.

Четките или измиващите тампони могат лесно и бързо да се сменят без инструменти. Размерът и формата на машината позволяват безпроблемното и съхранение.

От съображения за безопасност машините могат да се стартират само с ключ за запалване. Ръкохватката е регулируема по височина, за да осигури на оператора пълно удобство. Бутоните са ясно подредени и лесни за работа.

 

E46 – изключително мощна машина с изискване за малко пространство на съхранение

Машини за почистване E 46E46 е компактна скръбър машина, идеална за цялостно почистване на малки и средни повърхности. С работна ширина от 460 мм и скорост на почистване от 3,5 километра / час, тя постига производителност от 1600 м2 / час.

Отлично представяне за размерите си!

Моделът се предлага в две версии:

 • С батерии – захранва се от две запечатани 12V батерии, които гарантират впечатляващо работно време от 2 часа и 40 минути.
 • С кабел – неограничен срок на експлоатация може да се постигне чрез втората, кабелна версия.

Водният маркуч, както и аспирационният маркуч са умело вградени в дръжката, което гарантира тяхната защита и улеснява манипулацията. Четките или измиващите тампони могат лесно и бързо да се сменят без инструменти. Благодарение на интелигентния си дизайн машината може лесно да се сгъва и лесно да се съхранява или транспортира.

За максимален комфорт ръкохватката е регулируема по височина и операцията е много ясна и лесна. За да се осигури максимална безопасност, машината може да бъде пусната в експлоатация само чрез завъртане на ключ за запалване.

 

Е50 – голяма маневреност, висока производителност лесна за опериране

Ръчно почистване Е50Ръчната скръбър E50 е идеална за зони с малки и средни размери. Впечатлява с изключително лесната си работа, големия капацитет на резервоарите си, като по този начин увеличава производителността на почистването, като значително намалява необходимото време.

Тя ефективно почиства до последния детайл.

Работната и ширина е 50 см. и достига скорост 4,3 км /час.

Производителността и е изключителна – 2150 м² / час.

Е50 се предлага в две версии:

 1. версия с батерии (24V),
 2. кабелна версия.

Абсолютната липса на електронни компоненти позволява лесното използване, независимо от опита на оператора.

В допълнение, нашите E50 са изключително достъпни и гарантират максимална надеждност и производителност. Това ги прави идеални за  по-малки фирми, спортни съоръжения, автосалони и други.

Каталог

  Запитване за цена

  Име /Фирма
  Email
  Телефон