Стелажи за склад

Начало 9 Продукция 9 Стелажи за склад

Разнообразни и функционални стелажи, които ще оптимизират пространството във вашето складово помещение. Нашите стелажи са изработени от висококачествени материали, които гарантират дълготрайност и надеждност. Изберете от различни модели и размери, които да отговарят на вашите конкретни нужди. Направете своя склад по-функционален и организиран с нашите стелажи за склад.

Фронталните метални стелажи са най-често срещаният тип рафтове, които имат голям капацитет за съхранение на палетизирани стоки. Предните метални стелажи са класически стелажни системи. Разглежда се този тип метални стелажи за съхранение. Най-добрият вариант за съхранение на палетизирани товари от широк диапазон. Металните стелажи отпред позволяват бърз достъп до стоки, опростяват контрола на запасите и лесно се адаптират към промените в оформлението на склада и към различните товари и размери на складираните стоки. Предни метални стелажи за склад, поради техните конструктивни характеристики и възможността за създаване на индивидуален дизайн, в съответствие с изискванията на клиента, могат да се използват във всички отрасли, в складовите логистични комплекси и търговията. Основните предимства на стелажи са: минимални разходи за покупка и монтаж, пълен и бърз достъп до всички палети по всяко време, висока гъвкавост при планирането на складовете.

Стелажи за печатни изделия

Подплатените стелажи, известни още като дълбоки стелажи са стелажни системи с висока плътност на съхранение. Дълбоките стелажи са предназначени да оптимизират място за съхранение при съхранение на един и същи вид стоки. Основната идея на закупуването на дълбоки стелажи е да се използва наличното складово пространство по-ефективно, тоест с по-малко пътеки и повече плътност на съхранение на палети на квадратен метър. Стелажите са стелажни секции, които образуват вътрешни тунели с многостепенни държачи за палети. Складовото оборудване се движи вътре в стелажната секция. Щампованите стелажи позволяват да се използват товаро оборот в склада: Работата се извършва на принципа първия влиза последен излиза. Основните предимства на трамбованите стелажи: ниска инвестиция в началния етап, оптимално използване на складовото пространство, две схеми за организиране на товаро оборота.

Гравитационни стелажи

Гравитационните стелажи осигуряват ефективно съхранение и обработка на стоки. Движението на палети вътре в гравитационната секция се извършва автоматично поради ролковите водачи. Работата с гравитационните стелажи се основава на принципа първи вход, първи изход). От страна на товаренето товарачът поставя палета върху водачите на ролките. Чрез накланяне на водачите и от собственото си тегло, палета се движи надолу, докато достигне последния палет в канала. От страната за разтоварване, складовото оборудване изважда крайния палет, след което всички следващи палети се придвижват независимо към страната за разтоварване. Основните предимства на гравитационните стелажи са автоматично въртене на стоките в склада, спестяване на време, компактна система за съхранение, всички нива са достъпни по всяко време.

Мобилни рафтове

Мобилните стелажи са многофункционални стелажни системи, които ви позволяват да използвате пространството на всеки склад с максимална ефективност. Когато използвате мобилни стелажи е възможно да откажете определен брой коридори между рафтовете. Това значително увеличава площта за съхранение на стоки. Ако подредите секциите на подвижните стелажи в необходимия ред, можете да получите безпрепятствен достъп до всеки палет. Мобилните складови стелажи са структура, базирана на палетни или конзолни рафтове. В основата на секциите има електродвигател и скоростна кутия, които предават движението на колесните двойки. Цялата система на секцията на подвижната основа се движи по релси. Дизайнът на подвижните стелажи позволява, ако е необходимо, достъп до желаната секция, преместване на съседни редове и отворен достъп до товарната секция. Мобилната рафтова система се управлява дистанционно с помощта на дистанционно управление. Основните предимства на мобилните стелажи за склад: значително увеличаване на палетните пространства, оптимална система за помещения с контролирани температурни характеристики, система за сигурност.

Конзолни стелажи

Конзолните стелажи са специализирана и най-оптималната система за съхранение на дълги товари от различни видове, тежести и размери, като метални профили, тръби, дъски и други. Конзолните стелажи са сгъваема метална конструкция, състояща се от стелажи, основи, конзоли и ребра за усилване. Основните предимства на конзолните стелажи: оптимално решение за работа с не палетизирани дълги товари, висока гъвкавост при съхранение на стоки с различни размери. Конзолните стелажи може да бъдат както едностранен, така и с двустранен дизайн.

Метални стелажи за леки и тежки товари

Металните стелажи са просто, надеждно и ефективно рафтово оборудване, което осигурява директен и бърз достъп до всеки рафт. Като по този начин ви позволява бързо да променяте конфигурацията на стелажната система. Капацитетът на металната рафтова рейка за леки товари е до 200 килограма на рафт. Стелажите от този тип се използват за съхранение на различни видове продукти на рафтове, като, кутии, контейнери и други стоки. Основните предимства на стелажните системи за леки товари: оптимална система за съхранение на малки товари, лекота на монтаж и експлоатация. Тези стелажи се предлагат в различни конфигурации. Товароносимостта на тежките рафтове за съхранение варира от 550 до 950 килограма на рафта. Основните предимства на тези стелажи са: широка гама от стандартни размери и конфигурации, оптимална система за съхранение на тежки товари.

Универсални стелажи за бързо сглобяване

Универсалните метални стелажи са предназначени за вътрешен монтаж: като архиви, офиси, складове, библиотеки и гаражи. Бързо сглобяемият дизайн на металния стелажен модул ви позволява да намалите разходите за доставка и бързо да промените конфигурациите в зависимост от допълнителните изисквания. Всички модели универсални метални стелажи предоставят възможност за закупуване на допълнителни елементи, като ограничители, разделители и стени. Това ви позволява оптимално да използвате използваемата подова площ. За закрепване на рафтовете се използват специални укрепващи ъгли, които придават на конструкцията допълнителна стабилност. За монтиране на метални стелажи в помещения с неравен под, някои модели осигуряват регулируеми крачета. Елементите на стелажите са покрити с полимерен прах. Металните стелажни системи се доставят опаковани. Елементите на стелажа се закрепват с помощта на болтови връзки или куки в зависимост от модела. Има възможност за увеличаване на дължината на стелажите с помощта на адаптери. Комплектът на универсалната стойка за бързо сглобяване включва комплект крепежни елементи, инструкции за монтаж и паспорт за стелажите.